Fizetés

A Terméket Tisztelt Vevőink saját választásuk szerint kifizethetik: PayPal-lal, banki előreutalással, vagy utánvéttel. A TIFIBEEF Kft. kifejezetten fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos esetekben előre utalást kérjen vagy egyes fizetési módokat kizárjon.

PayPal-al:

A PayPal egy olyan online, minősített számlaszolgáltató, amely lehetővé teszi a bankkártyás fizetést és a bankkártya elfogadását ügyfelei részére. A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. Ha nincs PayPal számlája, dombornyomott bankkártyájával akkor is biztonságosan fizethet a PayPal oldalán keresztül. Már több mint 100 országban érhető el a PayPal szolgáltatása és több mint 150 millióan használják. (Sajnos a PayPal jelenleg még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel. Ezen nyelvek közül tud választani: angol, francia, spanyol, kínai). A fizetés menete egyszerű, nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez. A regisztráció az angol nyelvű www.PayPal.com oldalon ingyenes. Válasszon fióktípust (üzleti vagy személyes), adja meg az e-mail címét, jelszavát és néhány szükséges alap adatot. Ezek után visszaigazoló e-mailt kap a PayPal-tól. Ezzel aktiválhatja a számláját, majd hozzárendelhet egy bankkártyát vagy bankszámlát és a vásárlás megkezdhető.

Banki előreutalással:

Banki előre fizetés esetén kérjük, hogy az alábbi bankszámlaszámra utalja a megfelelő összeget.

Banki adataink:

TIFIBEEF Kft.

Pénzintézet: Budapest Bank Zrt. Kiskunhalasi fiók

Számlaszám: 10101047-46919000-01004000

Kérjük, az utalás során feltétlenül adja meg a megrendelése azonosító számát.

Kérjük, a megrendelés összegének az átutalásakor adja meg a közlemény rovatban a fizetési azonosítóját!

A számlát a csomaggal együtt küldjük el vásárlóinknak.

Utánvéttel:

Ezen fizetési mód esetén a megrendelése visszaigazolását követően utánvétes küldeményként feladjuk a csomagot a megadott címre. A csomag átvételekor kell kiegyenlíteni a futárnak a fizetendő összeget, amely megrendelt termékek értékét és a szállítási díj összegét is tartalmazza.

Szállítás

Vállalkozásunk az MPL futárszolgálat segítségével szállítja házhoz a megrendelt termékeket. A kézbesítés munkanapokon 8 – 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. Abban az esetben, ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán.

Amennyiben Tisztelt Vevőnk bármilyen sérülést lát a csomagoláson vagy a terméken az átvétel során, úgy a futártól kell – a sérülést igazoló – jegyzőkönyv felvételét kérnie. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az termék átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét a TIFIBEEF Kft. díjmentesen biztosítja.Az átvételt követően észlelt sérülésért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben ilyen jegyzőkönyvet nem kér, úgy a szállítólevél Vevő általi aláírásával az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig belső tartalmát illetően a megrendelésben foglaltaknak megfelelőnek és elfogadottnak tekintendő.

A termék a teljes vételár kiegyenlítéséig a TIFIBEEF Kft. tulajdonát képezi, sem zálogul, sem fedezetül nem szolgálhat.

Amennyiben a szállítás során a termék kézbesítése a Vásárló hibájából adódóan sikertelen, ennek tényéről a MPL értesítést küld a feladónak. Ebben az esetben a TIFIBEEF Kft. felveszi a Megrendelővel a kapcsolatot és megkíséreli a termékek ismételt továbbítását. Ebben az esetben az összes szállítási költség a vásárlót terheli.

Szállítási díj

8000 Forint feletti megrendelés esetén a szállítási díj bármelyik fizetési mód esetén ingyenes.