Az egészségtudatos táplálkozás egyre nagyobb teret nyer. Megfigyeléseink szerint az embereknek életmódjukból és táplálkozási szokásaikból adódóan egyre inkább fontossá válik az, hogy ha megvesznek valamit, akkor az olyan legyen, ami számukra megfelelő („azt eszed, amit látsz”) és egészséges ételt fogyasszanak. A Tifi’s Snackek megalkotója is a sport és az egészséges életmód híve:

“Világéletemben sportoltam és mindig is nagyon érdekelt a sport és a táplálkozás összhangja, amely saját testünkben a maximális teljesítményt tudja produkálni, hogy elérhessem a saját teljesítőképességem maximumát. Mindig is kerestem a kihívásokat és szerettem volna egy teljesen új dolgot alkotni, amely tudatos, egészséges, tápláló és finom is egyben.

Munkám során lehetőségem nyílt arra, hogy kikísérletezzem azt a terméket, melynek koncentráltan magas teljesítménynövelő hatása van, és mégis természetes és mindenféle káros anyagoktól mentes, ami nem követel kompromisszumokat, erőt ad, egészségesen nassolható, és persze finom. 100% MARHAHÚS!”

A marhahúsnak számos jó tulajdonsága van, mint például a húsból származó cink, amely szükséges a növekedéshez, a szaporodáshoz, a fertőzésekkel szembeni harchoz, sebek gyógyulásához.

A marhahús fontos szelén forrás is. Testünkben bizonyos szelén fehérjék részt vesznek az antioxidáns védelmében. A marhahús tartalmazza a különlegesen fontos B12 vitamint is, amely csak állati eredetű élelmiszerekben található meg. A B12 vitamin szükséges genetikai anyagunk, a DNS felépítéséhez és a jól működő idegrendszerhez. A termék kis mennyiségben is étvágy csökkentő, gyorsan visszatölti az elhasznált energiát.

“Az egyik célom az, hogy az magyar emberek többet fogyasszanak ebből a kiváló minőségű vöröshúsból, ezért egyre több marhahúst dolgoztam fel a kutatásaim során. Közben a környezetemben lévő emberekkel, családommal és barátaimmal kóstoltattam, akik folyamatosan elmondták a véleményüket, mindezt azért, hogy megtaláljam annak tökéletes formáját és íz világát.

Akkor még nem tudtam, hogy egy új kategória is születik az élelmiszeriparban, az úgy nevezett healthy snack kategória.”

Simply the best meat snacks